Pages

TregoShqip

TregoShqip
» Mirsevini ne TregoShqip.Blogspot.Com - Ne blogun tone do te gjeni lajme nga bota dhe vendi, Info VIP, Ndeshje te sigurta 100%, Lojra ONLINE, Lojra per PC Tuaj, Hite Shqip, Etj..// Na ndiqni ne FACEBOOK: Trego Shqip

Wednesday, January 29, 2014

Angli: Shqiptarët Gripshi dhe Shega, në Top 6-ën e më të kërkuarve

Policia britanike i akuzon për narko-trafik dhe pastrim parash
Mendohet se “firarët” fshihen në kryeqytetin holandez, Amsterdam
DURRËS, 28 janar 2014 –  Dy shqiptarë në top 6 listën britanike të personave më të kërkuar dhe që besohet se janë fshehur në Amsterdam, kryeqyteti i Holandës, thotë BBC-ja (shih faksimilen). Me këtë problem po merren të gjitha mediet anglishtfolëse dhe ato holandeze. Ata akuzohen si anëtarë të një bande, që merret me trafikimin e kokainës në Britani. Bëhet fjalë për Belino Gripshin dhe Dejan Shegën dhe 4 britanikë (shih fotot, nga e majta në të djathtë: sipër britanikët Mark McKenna, Mark Fitzgibbon dhe Paul Finnigan të tre nga Liverpool-i; poshtë nga e majta në të djathtë James Tarrant nga Britania, Belino Gripshi dhe Dejan Shega të dy të fundit nga Shqipëria). Forcat ligj-zbatuese të Mbretërisë së Bashkuar shënojnë se Belino Gripshi është 37 vjeç, nga Peja (në origjinal: Peja lokalizohet në Shqipëri!). Për Gripshin ka informacione se udhëtonte nga Britania e Madhe në Shqipëri me sasi të mëdha valute të fortë të konvertueshme, dyshohet se është anëtar i një rrjeti kriminal të organizuar të trafikimit të kokainës në Britani. Policia metropolitane britanike, gjatë hetimeve, ka mundur t’i kapë Gripshit 9.5 kg kokainë, 120 000 stërlina kesh si dhe pajisje prodhimi për furnizimin me shumicë të kokainës. Kurse Dejan Shega është 34 vjeç. Shega, i cili ka flokë ngjyrë kafe të errët të drejtë, kërkohet si i dyshuar për trafikimin drogës së klasit A (sikurse klasifikohen në Britani heroina, kokaina, ekstazia dhe LSD-ja) dhe pastrim parash.

No comments:

Post a Comment