Pages

TregoShqip

TregoShqip
» Mirsevini ne TregoShqip.Blogspot.Com - Ne blogun tone do te gjeni lajme nga bota dhe vendi, Info VIP, Ndeshje te sigurta 100%, Lojra ONLINE, Lojra per PC Tuaj, Hite Shqip, Etj..// Na ndiqni ne FACEBOOK: Trego Shqip

Saturday, January 25, 2014

Arrestohet këngëtari Justin Biber

Këngëtari 19  vjeccar, Justin Bieber, është arresuar për shkak se i jepte makinës nën ndikimin e drogës dhe bënte gara duke ecur me shpejtësi dhe në kundërshtim me rregullat rrugore.

Biber u arrestua të enjten në Miami Beach, Florida, ndrësa i jepte një makine  Lamborghini të marrë me qira.
Policia ka raportuar Bieber dhe miqtë e tij duke përdorur makinat e tyre për të bllokuar trafikun në Pine Tree Drive  në rrugën 26, një zonë banimi, në 04:30, të mënegjesi duke krijuar një shirit për këngëtarin, i cili ishte në një Lamborghini.
Shefi i Policisë Raymond Martinez tha se “testet treguan se Bieber ishte nën ndikimin e drogës.”

No comments:

Post a Comment