Pages

TregoShqip

TregoShqip
» Mirsevini ne TregoShqip.Blogspot.Com - Ne blogun tone do te gjeni lajme nga bota dhe vendi, Info VIP, Ndeshje te sigurta 100%, Lojra ONLINE, Lojra per PC Tuaj, Hite Shqip, Etj..// Na ndiqni ne FACEBOOK: Trego Shqip

Thursday, January 23, 2014

Ja Cilat Janë Politikanët Shqiptarë Që “Fshehin” Thinjat

Përveç femrave, në vitet e fundit është kthyer në modë lyrja e flokëve edhe nga meshkujt. Politikanët janë edhe kategoria që bien më shumë në sy për faktin se janë edhe nën vëzhgimin e mediave.
Sipas një vëzhgmi të bërë nga Gazeta Shqiptare, rezulton se
përfaqësuesit politikë të “Partisë Demokratike”, kujdesen më shumë për veten se ata të “Partisë Socialiste”. Ndoshta për këtë ndikon faktiqë kanë vite në pushtet dhe janë në një gjendje psikologjike më të mirë… Pjesës më të madhe të “djemve” të PS-së, u janë zbardhur flokët, dhe ata duket se as që kanë ndërmend të bëjnë ndryshime.

No comments:

Post a Comment