Pages

TregoShqip

TregoShqip
» Mirsevini ne TregoShqip.Blogspot.Com - Ne blogun tone do te gjeni lajme nga bota dhe vendi, Info VIP, Ndeshje te sigurta 100%, Lojra ONLINE, Lojra per PC Tuaj, Hite Shqip, Etj..// Na ndiqni ne FACEBOOK: Trego Shqip

Thursday, January 23, 2014

Shaqiri pranon Kosovën

Shaqiri4-660x400.jpg
Xherdan Shaqiri mund të luajë për Kosovën pasi skuadra Përfaqësuese të ketë të drejtë të marr pjesë në gara ndërkombëtare. Ylli i Bayern Munichut ka pranuar se do të rishqyrtojë situatën.

Xherdan Shaqiri është i gatshëm të shqyrtojë mundësinë e përfshirjes në Përfaqësuesen e Kosovës, pasi skuadra e selektorit Albert Bunjaki të ketë të drejtë të paraqitjes në gara ndërkombëtare.

Kosova mori leje nga FIFA për zhvillimin e ndeshjeve miqësore, dhe tashmë ka filluar të spekulohet rreth përbërjes së ekipit, në të cilin mund të luajë edhe Shaqiri, së bashku me shokët e tij me prejardhje nga Kosova, anëtarë të Zvicrës.

Dhe, ai ka pranuar se do të konsiderojë Kosovën pasi të pranohet me të drejta të plota nga FIFA.

“Deri më tani nuk ka asgjë konkrete. Duhet të mendoj kur Kosova të pranohet në FIFA, atëherë do të rishqyrtoj situatën, por për këtë ndoshta kalojnë edhe disa vite”, deklaroi Shaqiri për Sportinformation.

No comments:

Post a Comment